Handgemaakte tassen | Madebydorine.nl | Over mij
343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343,page-child,parent-pageid-353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Over mij

Het begon allemaal met tassen. Altijd moest ik even kijken bij de tassenkraam voor een nieuwe tas. Ik had er nooit genoeg.

In 2014 heb ik van cadeaugeld van mijn grootouders een eenvoudige naaimachine gekocht. Hiermee maakte ik onder andere een zak voor de spelstenen van Rummikub.

Al gauw ontstond het idee om zelf een tas te gaan maken. In een naaiboek van Singer had ik een leuk patroon gevonden. De oude spijkerbroeken van mijn vriend werden verknipt en ik maakte een tas die ik nog steeds veel gebruik. Ik vond het belangrijk dat er veel in kon, maar dat alles ook een eigen plek in de tas had.

Sleutels en lippenbalsem ben ik nooit meer kwijt!

Ik kreeg erg leuke reacties op deze tas en nog steeds. Even later wilde ik ook graag een kleinere handtas. Hiervoor heb ik zelf een ontwerp gemaakt en begon ik te knippen en te naaien.

Vanaf dat moment ben ik ook tassen gaan maken voor anderen, zodat ook jij een tas kan krijgen zoals je hem wilt!

Nooit gedacht dat dit mijn grootste hobby zou worden

Behalve in tassen, kan ik mijn creativiteit ook kwijt in andere soorten handwerk als haken en breien. Vanaf de creamiddag op de basisschool waar ik de basis heb geleerd, ben ik regelmatig aan het haken of breien geweest.

Zo heb ik etuis, telefoonhoesjes, sjaals, poncho’s, truien, etc. gemaakt. Hartstikke handig!
Een van de etuis gebruik ik inmiddels voor mijn haakgereedschap, want dat is in de laatste jaren stevig in hoeveelheid toegenomen.

Tegenwoordig ben ik ook kraamcadeautjes aan het maken.
Je steelt de show met een op maat gemaakt cadeautje voor een bijzondere gelegenheid!

Voor jou door mij, bij madebydorine.nl!